Mungu ibarik
JF-Expert Member
- Oct 22, 2015
- 3,376
- 11,520
...Happy sunday family.
Sekenke hiyo.. Chuma ilikataa break ikaingia shimoni.Natumai majeruhi watakua salama. View attachment 1359478
Lol, I will.Schedule and budget that's not a big deal,you should be able to save up,remember it's a 2021 plan.Fingers crossed I will remind you as long as we will be still alive.

"no comment ".Ni gari moja mkuu.Hizo ni gari mbili au moja tu mkuu?
Sio yeyeYule mwenye lips nzurinzuri ndiyo Huyu?
Ohhh I occasionally use class Az.I mean white C when attending parties but herbs and hashish are my drugs of choice.Thanks for the details Paula Paul stay blessed.Lol, I will.
I hope you will visit other places as well. As person who visited Portugal multiple times, I am guaranteeing you that you will enjoy a sense of decaying beauty and romance which is intoxicating and can't be found anywhere else.
Don't plan to miss Quinta da regaleira, because you'll going to regret. Also if you like hiking I would recommend the Azores Islands of which is the one of the most scenic place I've visited.
And If you do drugs"no comment ".
Sure ,You should definitely saving for future Portugal plans.
Ok,huyu wa mwisho kafanana na rafiki yangu mmoja wa kike anaitwa Jamala.Sio yeye
Ni mtu mmoja huyo anaitwa mariaOk,huyu wa mwisho kafanana na rafiki yangu mmoja wa kike anaitwa Jamala.
hizo gari ziko mbili... moja kampuni ya bil kama sijakosea. na hiyo nyingine ni tela kichanja....Ni gari moja mkuu.
.........Hiyo muvi hawawezi pata jawabu la movie title mbaka masihi anarudi.![]()
![]()

Nlistop pombe Ila uvumilivu umenishinda.najibana bana ya nn na maisha ndo haya hayaView attachment 1359911

.........Hiyo muvi hawawezi pata jawabu la movie title mbaka masihi anarudi.![]()
![]()

......huyo nigga mbona kama Mkaliwenu😂😂😂😂😂😂😂