Hold up my feelings

Hold up my feelings

Pritty wa joseph

JF-Expert Member
Reaction score
2,051
I am a Tanzanian girl aged 21,am looking for someone to hold up my feelings,who will advice me in difficult things,who will treat me like his wife, the one who will stand by my side through thick and thin.

Someone who won't play with my mind, and the one who will love me the way i am.
most
1. Educated

2. Atleast 28 to 30

3. Atractive

If u are interested please PM me

Mdogo wangu.........naomba nikushauri kitu.........

am a tanzanian girl aged 21,am looking for someone to hold up my feelings,who will advice me in difficult things,who will treat me like his wife, the one who will stand by my side through thick and thin
someone who won't play with my mind, and the one who will love me the way i am.....
most
1. educated
2. atleast 28 to 30
3. atractive
if u are interested plz PM me

Mbona pm yenyewe hujibu...mzuka umeshapanda huku

Who will treat you like his wife? Una mpango wa kuolewa ama be a wife-like attachment?

Wakaka wa kushare nao difficult issues wapo wengi tu, punguza mbwembwe utawaona jirani, kazini hata kanisani ama msikitini
am a tanzanian girl aged 21,am looking for someone to hold up my feelings,who will advice me in difficult things,who will treat me like his wife, the one who will stand by my side through thick and thin
someone who won't play with my mind, and the one who will love me the way i am.....
most
1. educated
2. atleast 28 to 30
3. atractive
if u are interested plz PM me

hahahah jaman ivi nimepotea njia ama..nilitaka kuja jamii forum...maana nmekimbia instagram watu wanapiga umbea tuu kisa wema kapewa bima na murano..
kumbe huku nako sheeeeeedah.
acha nkasome vya class mie..tchaaa

hahahah jaman ivi nimepotea njia ama..nilitaka kuja jamii forum...maana nmekimbia instagram watu wanapiga umbea tuu kisa wema kapewa bima na murano..
kumbe huku nako sheeeeeedah.
acha nkasome vya class mie..tchaaa

Samahani instagram unaingiaje?

We pritty, Joseph anajua kama uko huku na ushaanza kutafta mwingine? Kama anajua npm namba yako ya simu tumalize biashara

Back
Top Bottom