Nataka kukuonesha kazi utakayoifanya kwa furaha na kupata mafanikio manzuri, huu ndo mtiririko wa biashara dunian
Apple, Personal Computers, 1973
Cisco, Telecoms 1987
Yahoo! Web Portal 1995
Paypal, Online Payments 1999
Google, Online Search 1999
LinkedIn, Social Media 2003
Zappos, Online Retailer 2004
Youtube, Video hosting 2005
Network Marketing, 2011 During this time it is when network marketing became so popular, now its a professional way of doing business, if you want to know it take you few minutes to go through this website Natural Health and Beauty
dada me nipo mwanza ndipo nyumbani, ila ninaweza kuja popote ili nifanye kazi, kama kuan uwezekano nomba unisaidie tuwasiliane kwa andrew.raymond49@yahoo.com
dada me nipo mwanza ndipo nyumbani, ila ninaweza kuja popote ili nifanye kazi, kama kuan uwezekano nomba unisaidie tuwasiliane kwa andrew.raymond49@yahoo.com
JamiiForums uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.