It take 3-5 min to show the desktop | JamiiForums | The Home of Great Thinkers

Dismiss Notice
You are browsing this site as a guest. It takes 2 minutes to CREATE AN ACCOUNT and less than 1 minute to LOGIN

It take 3-5 min to show the desktop

Discussion in 'Tech, Gadgets & Science Forum' started by Freddy81, Nov 12, 2009.

  1. Freddy81

    Freddy81 Member

    #1
    Nov 12, 2009
    Joined: Feb 3, 2009
    Messages: 99
    Likes Received: 0
    Trophy Points: 33
    Hey Jf,

    I have a problem with my computer(Laptop Dell Inspirion 1300) of delaying in showing the desktop Icons after rebooting. I have already scan for Viruse and made system restore also i have repair window so as replace the corrupted files.. but the problem is still there..

    If there is anybody have a solution please help me without formating the computer.
    I am using window xp pro
     
  2. Invisible

    Invisible Admin Staff Member

    #2
    Nov 12, 2009
    Joined: Feb 11, 2006
    Messages: 9,099
    Likes Received: 199
    Trophy Points: 160
    Hello Freddy81,

    What kind of Anti-virus are you using? When did this start? Do you know how to use HijackThis?
     
  3. Freddy81

    Freddy81 Member

    #3
    Nov 12, 2009
    Joined: Feb 3, 2009
    Messages: 99
    Likes Received: 0
    Trophy Points: 33
    I am using Avast and is updated and manage to delete viruses..this starts three days before.
    Idont know how to use the hijack This,
     
  4. K

    Kabogo Member

    #4
    Nov 12, 2009
    Joined: Aug 4, 2009
    Messages: 59
    Likes Received: 0
    Trophy Points: 0
    Can you find antvirus called NOD can help you.The one your using is not strong for on going viruses
     
  5. Invisible

    Invisible Admin Staff Member

    #5
    Nov 12, 2009
    Joined: Feb 11, 2006
    Messages: 9,099
    Likes Received: 199
    Trophy Points: 160
    Well,

    It seems you're a JF member for so long. Just go to this forum: JF Store: Enjoy This! and your problems will be solved soon... You will find varieties of solutions.

    You may try NOD32 but I assure you Kaspersky Internet Suite 2010 will solve your problems and you'll be hustle free!

    Just do a search and you'll find all stuffs on JF
     
  6. n

    nestory Member

    #6
    Nov 21, 2009
    Joined: Jul 21, 2008
    Messages: 22
    Likes Received: 0
    Trophy Points: 3
    bonyeza kwenye start,click run,in run toolbar typ the "msconfig"ukishafika hapo bonyeza"BOOT.INI" then reduce the time out to the parameter u want.it can help
     
Loading...