Dismiss Notice
You are browsing this site as a guest. It takes 2 minutes to CREATE AN ACCOUNT and less than 1 minute to LOGIN

Kuifanya cproxy kuwa kama pd-proxy

Discussion in 'Tech, Gadgets & Science Forum' started by Paje, Apr 24, 2012.

  1. Paje

    Paje JF-Expert Member

    #1
    Apr 24, 2012
    Joined: Apr 24, 2010
    Messages: 1,198
    Likes Received: 9
    Trophy Points: 135
    njia nzuri ni kutumia proxifaya ya latest version ambayo ni 3.15
     
  2. Biohazard

    Biohazard JF-Expert Member

    #2
    Apr 24, 2012
    Joined: Aug 21, 2011
    Messages: 1,944
    Likes Received: 140
    Trophy Points: 160
    I think Proxifier 3.15 is the best I am going to post the Tutorials very soon for configuration. Am still using a trial account all I can see the guy brought a gud Idea.
     
  3. 3squere

    3squere JF-Expert Member

    #3
    Apr 25, 2012
    Joined: Aug 2, 2011
    Messages: 929
    Likes Received: 10
    Trophy Points: 35
    Proxifier 3.15 ndo unafanye wakubwa
     
  4. Biohazard

    Biohazard JF-Expert Member

    #4
    Apr 25, 2012
    Joined: Aug 21, 2011
    Messages: 1,944
    Likes Received: 140
    Trophy Points: 160
    FUNCTION OF PROXIFIER
    What it does is, it enables you to use free browsing tricks of tunnelers to work for all your applications e.g Anti virus, Browsers, windows update e.t.c on your system.
    This tutorial is based on Proxifier and IWP [India Web Proxy]
    If you have any other version of Proxifier, please un-install it and install Proxifier version 3

    STEPS TO USE PROXIFIER 3 + IWP1 And IWP2

    Step 1----
    OPEN PROXIFIER AND CLICK ON PROFILE ➟ ADVANCED ➟ HTTP PROXY SERVER ➟ TICK THE BOX *ENABLE HTTP PROXY SERVER SUPPORT
    Step 2 ---
    GO BACK TO PROFILE AND CLICK ON IT ➟ CLICK ON PROXY SERVERS ➟ CLICK ADD---CLICK HTTP
    Step 3----
    UNDER SERVER ADDRESS TYPE your own proxy PORT 80--CLICK OK , IT MAY ASK YOU A QUESTION, JUST CLICK YES ➟ CLICK OK ,
    Step 4----
    GO BACK TO PROFILE ➟ CLICK PROXIFICATION RULE ➟ CLICK ON ADD,UNDER NAME ..TYPE ANYTHING YOU LIKE, UNDER APPLICATION , CLICK BROWSE , CLICK MY COMPUTER , CLICK LOCAL DISK (C:), CLICK

    PROGRAM FILE,LOCATE JAVA FOLDER AND DOUBLE CLICK ON IT, IT WILL OPEN ANOTHER FOLDER ➟ DOUBLE CLICK ON IT AGAIN ➟ IT WILL OPEN A FOLDER ➟ DOUBLE CLICK ON BIN, LOCATE JAVAW, CLICK ON IT AND

    FINALLY CLICK OPEN ➟ UNDER ACTION CLICK DIRECT
    Step 5----
    CLICK OK -CLICK OK--EXIT PROXIFIER AND START IT AGAIN ➟ SET BROWSER TO NO PROXY AND START BROWSING
     
  5. Cestus

    Cestus JF-Expert Member

    #5
    Apr 25, 2012
    Joined: Jan 23, 2011
    Messages: 1,002
    Likes Received: 4
    Trophy Points: 0
    Mtandao gani wakuu hii ktu?? Voda ama wale wa Zantel??
     
  6. qq.com

    qq.com JF-Expert Member

    #6
    Apr 25, 2012
    Joined: Jan 9, 2012
    Messages: 372
    Likes Received: 4
    Trophy Points: 0
    zantel tu
     
  7. dlink

    dlink Member

    #7
    Apr 25, 2012
    Joined: Nov 19, 2011
    Messages: 70
    Likes Received: 5
    Trophy Points: 15
    Mkuu inalimitation ya Bandwith kama pd-proxy au ni fulltime browsing?? qq.com
     
    Last edited by a moderator: Jan 4, 2016
  8. qq.com

    qq.com JF-Expert Member

    #8
    Apr 25, 2012
    Joined: Jan 9, 2012
    Messages: 372
    Likes Received: 4
    Trophy Points: 0
    free account ni 100mb daily lakini premium account(sh 10,000 kwa mwezi) ni full kujiachia kwa mwezi mzima
     
  9. Biohazard

    Biohazard JF-Expert Member

    #9
    Apr 25, 2012
    Joined: Aug 21, 2011
    Messages: 1,944
    Likes Received: 140
    Trophy Points: 160
    Hiyo configuration inafanya kwa Zantel na Voda cha msingi kwenye server yako weka proxy za Cproxy kama unatumia Zantel. Na kwa voda weka proxy zile za kawaida mkuu. Am using it with Vodacom
     
  10. ndetichia

    ndetichia JF-Expert Member

    #10
    Apr 25, 2012
    Joined: Mar 18, 2011
    Messages: 27,534
    Likes Received: 120
    Trophy Points: 160
    hivi hawa zantel au voda au airtel inamaana hawajagundua tu.. au kublock proxy ni kazi sana..
     
  11. ndetichia

    ndetichia JF-Expert Member

    #11
    Apr 25, 2012
    Joined: Mar 18, 2011
    Messages: 27,534
    Likes Received: 120
    Trophy Points: 160
    nitawezaje kujiunga na huo upremium..
     
  12. Amoeba

    Amoeba JF-Expert Member

    #12
    Apr 25, 2012
    Joined: Aug 20, 2009
    Messages: 3,328
    Likes Received: 53
    Trophy Points: 0
    Unatamani wablock?
     
  13. ropam

    ropam Senior Member

    #13
    Apr 26, 2012
    Joined: Aug 11, 2010
    Messages: 179
    Likes Received: 0
    Trophy Points: 33
    Natamani sana elimu ya hii mambo...inaniuma naingia jukwaani nakuta wadua wanaongea vitu sivielewi!
     
  14. Biohazard

    Biohazard JF-Expert Member

    #14
    Apr 27, 2012
    Joined: Aug 21, 2011
    Messages: 1,944
    Likes Received: 140
    Trophy Points: 160
    Do you have a paypal Account. If u have u just open a trial account at PD proxy then upgarde u will need like 150PHP thatz a phuilipines currency which will cost u like 5500tzs in conversion.
     
  15. Biohazard

    Biohazard JF-Expert Member

    #15
    Apr 27, 2012
    Joined: Aug 21, 2011
    Messages: 1,944
    Likes Received: 140
    Trophy Points: 160
    Setting kwa Vodacom
    Hizi ni screenshots za voda ambavyo ni the same na Zantel.
    Capture.JPG

    1. proxy Settings
    2. Add proxy
    3. Fill the proxy
    4.Mark HTTP
    5. Check proxy
    6. OK

    Next Shot
    Capture2.JPG

    1. Click on rules
    2. Add rule
    3. Write any Name
    4. Find this target PROGRAM FILE,LOCATE JAVA FOLDER AND DOUBLE CLICK ON IT, IT WILL OPEN ANOTHER FOLDER ➟ DOUBLE CLICK ON IT AGAIN ➟ IT WILL OPEN A FOLDER ➟ DOUBLE CLICK ON BIN, LOCATE JAVAW, CLICK ON IT AND
    FINALLY CLICK OPEN
    5. Set it on Direct
    6.Ok



    Then you are ready to go make sure all your browsers are set to no proxy. You can even surf by Internet explore.
    Gudluck
     
  16. Chief-Mkwawa

    Chief-Mkwawa Platinum Member

    #16
    Apr 27, 2012
    Joined: May 25, 2011
    Messages: 14,021
    Likes Received: 2,850
    Trophy Points: 280
    biohazard mi sjawah tumia proxifier ila nna swali 1, ina maana nkitumia proxifier itakua different na normal proxy?

    Mfano nataka kuopen ssl sites au flash websites itafunguka?
     
  17. Biohazard

    Biohazard JF-Expert Member

    #17
    Apr 27, 2012
    Joined: Aug 21, 2011
    Messages: 1,944
    Likes Received: 140
    Trophy Points: 160
    Hapana hapo role kubwa ina play proxy server uliyoweka nikiwa na maana ina act kama brige. Utabrowse kwa kutumia any browser na IDM hauna haja ya kuweka proxy cause Itacommunicate na proxifier. Mie naitumia kwa voda mkuu imenitolea ule usumbufu pale napokua na switch proxy na IDM nibadili hilo kwa sasa sina mkuu.
     
  18. Cestus

    Cestus JF-Expert Member

    #18
    Apr 27, 2012
    Joined: Jan 23, 2011
    Messages: 1,002
    Likes Received: 4
    Trophy Points: 0
    Sasa jinsi ya kuconfigure hiyo cproxy unafanyaje?
     
Loading...